Nieuws
Now Reading
[GDC] Geen Nederlandse winnaars IGF Awards
3

[GDC] Geen Nederlandse winnaars IGF Awards

by Eric Bartelson3 maart, 2011

And the winner is… gespannen gezichten aan de tafel van Vlambeer en Monobanda gisteravond toen de winnaars bekend werden gemaakt van de IGF Awards. Naast bovengenoemde studio’s was ook Jeroen Stout van Stout Games aanwezig om een eventuele award in ontvangst te nemen.

Helaas… geen van de drie studio’s bleek een van die foeilelijke awards te winnen. De reacties achteraf waren sportief. “Ik had wel verwacht dat Desktop Dungeon zou winnen. Leuk spel hoor, dus prima winnaar”, zei Vlambeer Jan Willem Nijman met een karakteristieke schouderophaal. Ook de Monobanda’s toonden zich goede verliezers: “Als we morgen maar goede meetings hebben met Microsoft en Sony”, aldus Sjoerd Wennekes.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.