Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Sticky Studios’ Unity3D-game promoot film Sucker Punch
1

[Uit Nu!] Sticky Studios’ Unity3D-game promoot film Sucker Punch

by Matthijs Dierckx25 februari, 2011

De Utrechtse studio Sticky Studios levert geregeld games voor Warner Bros. Vandaag is de nieuwe online gegaan en het is een bijzondere. De game moet de aandacht richten op de eh… moeilijk te omschrijven film Sucker Punch (trailers). Sticky maakte een 3D hack’n’slash game en leende slim een paar elementen uit het populaire tower defense-genre. Speel hem hier (en download voor de zekerheid de laatste Unity3D-speler).

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.