Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Killzone 3 van Guerrilla Games
0

[Uit Nu!] Killzone 3 van Guerrilla Games

by Eric Bartelson25 februari, 2011

Eindelijk is het dan zover, Killzone 3 ligt in de winkel! Wij hebben hem al flink gespeeld en zijn onder de indruk. De afgelopen weken hebben we volop aandacht besteed aan ontwikkelaar Guerrilla Games. In Control Magazine een interview met Arjan Brussee, mede-oprichter en Development Director. Online staat een hele serie interviews met diverse developers van de game, lees hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5 en vooruit deel 6.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.