Control
Now Reading
[Promo] Lees de nieuwe ‘Dutch Games Go Global’ nu online
1

[Promo] Lees de nieuwe ‘Dutch Games Go Global’ nu online

by Matthijs Dierckx22 februari, 2011

Zoals eerder vermeld, heeft Control in opdracht van ondermeer het ministerie van EZ,L&I, Provincie Utrecht, TFI en de DGG een nieuwe editie gemaakt van de ‘Dutch Games Go Global’-uitgave. De print-editie gaat mee naar San Francisco en zal het komende jaar overal waar mogelijk worden ingezet ter promotie van de Nederlandse gamesindustrie. Wie niet wil wachten op het papier — de DGG heeft hem al online gezet en wel hier: dutchgamesgoglobal.nl.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.