Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Nieuwe studio Guerrilla Games geopend
0

[Nieuws] Nieuwe studio Guerrilla Games geopend

by Matthijs Dierckx21 februari, 2011

We schreven er al eerder over, maar Guerrilla Games is dus verhuisd. Afgelopen vrijdag was de officiële opening, verricht door de hoofdstedelijke burgemeester Eberhard van der Laan.

’s Avonds kreeg ook Control een rondleiding door de moderne studio. Weg zijn de kleine, doch knusse hokjes uit het labyrint van het oude pand. De nieuwe ruimte is groot, overzichtelijk en we kunnen ons voorstellen dat het informele contact tussen de diverse teams er behoorlijk op vooruit zal gaan. Aan Guerrilla-logo’s ook geen gebrek, in alle vormen en maten (tot twee meter hoog, al dan niet van gesmolten metaal) sieren ze de burelen.

Uiteraard hield de studio alles wat met het nieuwe IP te maken heeft goed verborgen. Behalve dan dat ene moodboard… Maar als we daar op af mogen gaan werkt Guerrilla aan een game met Chuck Norris in de hoofdrol tegen een setting van dino’s en worsten. Dus…

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.