Nieuws
Now Reading
[Video] NHTV Breda toont eerste lichting afstudeerders
1

[Video] NHTV Breda toont eerste lichting afstudeerders

by Matthijs Dierckx15 februari, 2011

Afgelopen vrijdag opende de NHTV in Breda de tentoonstelling Level Complete met het werk van de eerste lichting afstudeerders. Anders dan bij sommige overige gamesopleidingen, focust de Bredase hogeschool zich op console development.

Via: NU.nl

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.