Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Lingo van Engine Software verslaat Mario en Donkey Kong
0

[Uit Nu!] Lingo van Engine Software verslaat Mario en Donkey Kong

by Eric Bartelson14 februari, 2011

De Nintendo DS game Lingo, inderdaad naar het gelijknamig tv spelletje, is in zijn eerste week direct naar de eerste plaats in de DS chart geschoten. Daarbij wist de game Mario vs. Donkey Kong Mini-Land Mayhem voor te blijven die ook zijn debuut beleefde deze week. Een prachtige prestatie en een enorme opsteker voor de volledig Nederlandse productie. Engine Software uit Doetichem tekende voor de ontwikkeling en MSL (Media Sales & Licensing) zorgt voor de distributie. Opgelet! Voor de liefhebbers van Lingo groot nieuws, want presentatrice Lucille Werner signeert het spel vandaag op de huishoudbeurs in Amsterdam. Na de klik screenshots!

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.