Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Iron Grip: Marauders van Isotx
1

[Uit Nu!] Iron Grip: Marauders van Isotx

by Eric Bartelson10 februari, 2011

Ok, de game is al even uit, maar wij hadden ‘m nog niet meegenomen in onze populaire rubriek Uit Nu! Iron Grip: Marauders is volgens de Utrechtse developer Isotx een mix tussen turn-based en real-time strategy. En dat alles gratis speelbaar in een browser. Marauders is de vierde game in de Iron Grip serie die begon als een Half-Life 2 mod. Tegenwoordig loopt de game op Unity aangevuld met een eigen engine. Speel de game hier, na de klik nog wat artwork en screenshots.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.