Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Dank u, Codeglue, dank u!
3

[Nieuws] Dank u, Codeglue, dank u!

by Matthijs Dierckx10 februari, 2011

Dimme, Viktor, Martin, Ard, Tim, Jan Willem, Peter, Danny, Marco, Martijn, Sjors, Japser, Joost, Niki, Sjoerd, Jacco, Boris, Roger, Wouter, Niels, David, Arjan, Dennis en Jan-Bart: goed nieuws! Codeglue heeft een glitterjurk gemaakt voor PlayStation Home! Eindelijk!

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.