Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Karoshi van YoYo Games
0

[Uit Nu!] Karoshi van YoYo Games

by Eric Bartelson9 februari, 2011

De enigszins controversiële (want ‘zelfmoordsimulator’!!) game Karoshi is nu uit voor iPhone en iPad. Eerder al vierde deze tegendraadse platformer-met-een-twist triomfen op PC, maar daar was het een freeware game, nu moeten er 79 harde centen voor betaald worden. Uitgever YoYo Games, inderdaad de publisher die de doe-het-zelf-engine Game Maker van Mark Overmars (en de man zelf ook)  onder zijn hoede heeft, verwacht veel van de door de Nederlander Jesse Venbrux gemaakte game. Venbrux maakte het spel in Game Maker, net als het eerder op iOS uitgebrachte They Must Be Fed. Koop de game hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.