Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Super Drill Panic van Orange Pixel
0

[Uit Nu!] Super Drill Panic van Orange Pixel

by Eric Bartelson8 februari, 2011

Herinner je je de grote rots die over Indiana Jones dreigde te rollen nadat hij het Gouden Beeldje der Vruchtbaarheid had gepikt uit de Tempel van de Chachapoyaanse Krijgers in Raiders of the Lost Ark? (en ademhalen…) Diezelfde grote rots dreigt nu over jouw pixelpoppetje te rollen in Orange Pixel’s nieuwste Android-game Super Drill Panic. Wat te doen? Rennen natuulijk! Tilt de telefoon in de renrichting en blijf net als Indy de rollende rots voor. Koop ‘m hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.