Nieuws
Now Reading
[Video] Maak kennis met FourceLabs’ “Friends”, een game in de publieke ruimte
1

[Video] Maak kennis met FourceLabs’ “Friends”, een game in de publieke ruimte

by Matthijs Dierckx7 februari, 2011

Concepten horen we vaker dan ons lief is, theorieën over games die computer of console verlaten kunnen we inmiddels dromen. Geslaagde voorbeelden zijn er echter nauwelijks. “Friends” van de Utrechtse studio FourceLabs is een zeer aangename uitzondering. De game is een tijdje geleden geopend in een Utrechtse studentenflat en deze video toont het resultaat. Conclusie: het werkt.

Friends from FourceLabs.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.