Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Nieuwe GameHouse game: Delicious – Emily’s Childhood Memories
1

[Uit Nu!] Nieuwe GameHouse game: Delicious – Emily’s Childhood Memories

by Eric Bartelson7 februari, 2011

Hardcore gamers halen hun neus er voor op, maar miljoenen vrouwen over de hele wereld kijken er al maanden reikhalzend naar uit: de nieuwe game in de populaire time-management serie Delicious. In deze aflevering -Emily’s Childhood Memories- maakt protagonist Emily een reis in de tijd als ze het huis waar ze is opgegroeid koopt.

Het hart van de game blijft time-management in de restaurantsfeer en Emily runt in dit spel restaurants door de jaren heen. Maar GameHouse Studios in Eindhoven heeft een naam hoog te houden op dit gebied en zorgt voor een parade aan minigames die het eindeloos muisklikken op een prettige manier onderbreken. Nu hier verkrijgbaar.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.