Nieuws
Now Reading
[Art&Stijl] Coverartist Control 23 Martijn van Dam AKA Super Silo
2

[Art&Stijl] Coverartist Control 23 Martijn van Dam AKA Super Silo

by Eric Bartelson3 februari, 2011

Bovenstaand beeld is afkomstig van de cover van de nieuwe Control die deze week op de deurmat ligt. De stijlvolle cover is van de hand van Martijn van Dam (werkend onder de naam Super Silo). Hij maakt uiteenlopend illustraties variërend van cartoony tot science fiction. Na de klik de hele cover en voorbeelden van zijn werk. Check zijn online portfolio hier en hier en bekijk hier timelapse video’s van zijn werk. En lijst die Control cover in!

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.