Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Chime’s multiplayer resultaat van studentenproject?
2

[Nieuws] Chime’s multiplayer resultaat van studentenproject?

by Eric Bartelson2 februari, 2011

Het gamen-voor-goede-doelen-project OneBigGame van Martin de Ronde geeft de eerste game Chime opnieuw uit op PlayStation Network (na het debuut op XBLA en later PC via Steam). De game is omgedoopt tot Chime Super de Luxe en heeft als nieuwe feature multiplayer. Nou is multiplayer niets nieuws voor Chime, weten de bezoekers van Indigo Showcase vorig jaar. Een groep studenten van de HKU had toen een vier-speler-versie van de game draaien. Begeleider van die groep was… Martin de Ronde. Zou het zomaar kunnen dat het studentenproject van toen verwerkt zit in de Chime van nu?

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.