Nieuws
Now Reading
[Filmpje] Trailer voor Tender Blender, onze Global Game Jam-entry
4

[Filmpje] Trailer voor Tender Blender, onze Global Game Jam-entry

by Matthijs Dierckx1 februari, 2011

Later deze week kom ik nog uitgebreid terug op de Global Game Jam en dan met name op ons eigen project, Tender Blender (die naam, daar zit serieus een verhaal achter…). Enfin, voor nu alvast de trailer (en bekijk hem vooral even op fullscreen):

Alles wat je ziet en hoort is gemaakt from scratch. Het geweldige artwork (dat natuurlijk gewoon de Art Award had moeten winnen, maar dat terzijde) is van Dimme van der Hout en Joeri ‘Fuffy’ Lefèvre (Monkeybizniz), het gamedesign is van Ard Bonewald (Gamehouse), de code kwam uit de vingers van Stefan Wijnker (Monkeybizniz) en Allard Ankoné (E-Semble). Oh ja, die muziek — je moet er van houden — is van mij (Matthijs Dierckx, Control).

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.