Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Swap This! van Two Tribes
0

[Uit Nu!] Swap This! van Two Tribes

by Eric Bartelson28 januari, 2011

Two Tribes heeft samen met EA de puzzelgame Swap This! uitgebracht voor de iPhone. In de game speel je veldjes vol bevroren vissen leeg door vier of meer van dezelfde kleur bij elkaar te zetten. Klinkt bekend? Maar in deze game zit een twist; je hoeft niet de aanliggende vis te gebruiken om te swappen. Deze op het oog simpele toevoeging houdt de game aan de goede kant van een standaard Bejeweled-gem-swap-kloon. De game is hier te koop.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.