Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Killzone voor de iPSP is een… first-person shooter! (Surprise!)
1

[Nieuws] Killzone voor de iPSP is een… first-person shooter! (Surprise!)

by Matthijs Dierckx28 januari, 2011

Bij de lancering van Sony’s nieuwe iPSP, sorry, de PSP2, neehee, de N-G-P toonde het bedrijf enkele in-game (waarschijnlijk dan) beelden van onder meer een nieuwe, ‘draagbare’ Killzone. Het duurde even voor de beelden online verschenen, maar hier zijn ze. Killzone is te zien vanaf 0:32.

Of Guerrilla Games ook dit spel (al dan niet volledig) zelf ontwikkelt is nog niet bekend. De eerste PSP Killzone (het third-person top-down ‘Liberation‘) produceerde de studio in elk geval compleet inhouse.

[Via]

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.