Nieuws
Now Reading
[Filmpje] Trailer van de Versus-editie van die ene game. Je weet wel. Met van die kratjes…
0

[Filmpje] Trailer van de Versus-editie van die ene game. Je weet wel. Met van die kratjes…

by Matthijs Dierckx28 januari, 2011

Super Crate Box. Zucht. Gaan we het daar weer over hebben? Moet dat? Ja en ja! Want als de wereld er geen genoeg van krijgt, dan wij ook niet. En we hebben iets van nieuwserigs. De IGF-finalist is sinds kort ook met twee spelers tegelijk te spelen. Multiplayer. Of Versus, in dit geval. De catch? Alleen op de Winnitron-kasten (één in Canada en één in Nederland) is Super Crate Box Versus speelbaar. Bijzonder? In elk geval bijzonder genoeg om onderstaande — erg lekkere — trailer te verdienen:

Lees hier de ‘making of’ van de trailer.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.