Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Killzone 3 krijgt 9/10 van Official PlayStation Magazine UK
0

[Nieuws] Killzone 3 krijgt 9/10 van Official PlayStation Magazine UK

by Matthijs Dierckx25 januari, 2011

Het grote voordeel van een officieel blad: als eerste recensies van first-party titles mogen publiceren. Het Engelstalige OPM beoordeelt de verrichtingen van de Amsterdamse studio met 9 uit 10. Hoewel niet heel verrassend, wel een mooie start. [Via]

In de komende Control besteden ook wij ruim aandacht aan Killzone 3 en Guerrilla Games. Onder meer met een interview met mede-oprichter en Development Director Arjan Brussee en de coverstory waarin wij ingaan op de vraag ‘Waar blijft de tweede Guerrilla?’

Ergens anders al reviews gezien van Killzone 3? Laat het weten in de comments.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.