Control
Now Reading
[Jobs] Nieuwe twitter-account voor de vacatures: @GamesWerk
1

[Jobs] Nieuwe twitter-account voor de vacatures: @GamesWerk

by Matthijs Dierckx24 januari, 2011

Leuk, zo’n succesvolle jobsite, een aantal twiteraars denkt daar toch anders over. Tussen al het nieuws af en toe een vacature vindt niemand een probleem. Als tussen alle jobs af en toe het nieuws verschijnt, hebben we een probleem. Dat lossen we op en wel zo: alle jobs worden vanaf morgen getwittert naar @GamesWerk. Alleen de spotlightjobs (binnenkort niet meer exclusief voor adverteerders in het blad, later meer daarover) blijven we twitteren via @ControlMagazine. Einde mededeling.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.