Nieuws
Now Reading
[Event] Voor wie er niet bij was: foto’s, tekst, video en audio van Gamelab #6
0

[Event] Voor wie er niet bij was: foto’s, tekst, video en audio van Gamelab #6

by Matthijs Dierckx24 januari, 2011

We hebben de verslagen van Gamelab #6 voor jullie op een rijtje gezet. Dat scheelt weer zelf een stukje schrijven. Lui? Wij?

Oh ja, Jan Willem Nijman van Vlambeer (die met die capuchon) wil dus iedereen even duidelijk maken dat ie “wel degelijk een zaal in durft te kijken”, maar dat de “lampen erg fel waren”. Zo, is dat ook weer de wereld uit.

Missen we iets? Zet maar in de comments. [Beeld: Bashers.nl]

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.