Nieuws
Now Reading
[Art&Stijl] Moodvideo toont concept art van nieuwe Zylom game
0

[Art&Stijl] Moodvideo toont concept art van nieuwe Zylom game

by Eric Bartelson19 januari, 2011

De game komt pas uit op 3 februari, maar de studio van Zylom Games in Eindhoven (we moeten geloof ik Real Games zeggen) is inmiddels officieel klaar. De nieuwe Delicious – Emily’s Childhood Memories is het volgende hoofdstuk in de langlopende serie en helemaal in house gemaakt. Op de blog van Zylom Games Studio is de opening van de game vrijgegeven, maar veel interessanter is de moodvideo die intern is gebruikt om de sfeer en de look over te brengen op het development team.
In zijn post schrijft Art Director Michel Maas: ‘Wat is het gevoel dat spelers moeten krijgen als ze deze game spelen? Hoe krijgen we het voor elkaar om een herinnering uit de kindertijd oprecht te laten lijken in een casual game?’ Hieronder de moodvideo, na de klik de officiële opening van de game.


About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.