Nieuws
Now Reading
[Strip] Robin Keijzer’s ‘Splash vs Clean’ nu te koop
0

[Strip] Robin Keijzer’s ‘Splash vs Clean’ nu te koop

by Matthijs Dierckx18 januari, 2011

Oud Playlogic-artist (en dus mede-winnaar van de Dutch Game Award voor Best Visual Design) en ontwerper van de cover van Control #19, Robin Keijzer, heeft zijn eerste strip in de winkels. Splash vs Clean is hier te bestellen en lees ook hier wat Keijzer er zelf over te zeggen heeft. Robin, namens Control in elk geval gefeliciteerd!

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.