Nieuws
Now Reading
[Event] Guerrilla, VPRO, Vlambeer, Mijn naam is Haas & Gamious te gast bij Gamelab #6
1

[Event] Guerrilla, VPRO, Vlambeer, Mijn naam is Haas & Gamious te gast bij Gamelab #6

by Matthijs Dierckx18 januari, 2011

Gamelab #6 | Amsterdam | Wo. 19 jan. | 20-22 uur | Gratis, aanmelden verplicht

Met als hoofdthema “Wat is goed gamedesign” serveert de zesde editie van Gamelab een stel interessante gasten. De presentatie is in handen van het komisch duo Dimme van der Hout (eigenaar van gamesstudio Monkeybizniz) en Eric Bartelson (hoofdredacteur Control).

De gasten:

  • Sanneke Prins (Mijn Naam Is Haas)
  • Pim Bouman (Gamious)
  • Erik van Heeswijk (VPRO)
  • Rami Ismael & Jan Willem (Vlambeer)
  • Floris Kooij (Guerrilla Games)
About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.