Nieuws
Now Reading
[Event] Guerrilla, VPRO, Vlambeer, Mijn naam is Haas & Gamious te gast bij Gamelab #6
1

[Event] Guerrilla, VPRO, Vlambeer, Mijn naam is Haas & Gamious te gast bij Gamelab #6

by Matthijs Dierckx18 januari, 2011

Gamelab #6 | Amsterdam | Wo. 19 jan. | 20-22 uur | Gratis, aanmelden verplicht

Met als hoofdthema “Wat is goed gamedesign” serveert de zesde editie van Gamelab een stel interessante gasten. De presentatie is in handen van het komisch duo Dimme van der Hout (eigenaar van gamesstudio Monkeybizniz) en Eric Bartelson (hoofdredacteur Control).

De gasten:

  • Sanneke Prins (Mijn Naam Is Haas)
  • Pim Bouman (Gamious)
  • Erik van Heeswijk (VPRO)
  • Rami Ismael & Jan Willem (Vlambeer)
  • Floris Kooij (Guerrilla Games)
About The Author
Matthijs Dierckx
Matthijs Dierckx is componist en sound designer voor roguelite cult-hit Unexplored (2017) en twee nieuwe projecten. Hij is één dag per week verbonden aan de HvA en schrijft geregeld over games voor diverse tijdschriften. Dierckx was co-creator van het rekenspel Sumico (2014) en tot 2015 oprichter en uitgever van Control.