Nieuws
Now Reading
[Trailer] Guerrilla toont het verhaal van Killzone 3 (HD)
0

[Trailer] Guerrilla toont het verhaal van Killzone 3 (HD)

by Eric Bartelson7 januari, 2011


De mensen van Guerrilla Games spitten na de release van hun game minutieus alle reviews uit om te leren van de eventuele zwakke plekken. Bij Killzone 2 werd wel eens geklaagd over het magere verhaal en de bordkartonnen hoofdrolspelers. Die kritiek werd ter harte genomen en professionele scriptschrijvers hebben nu een wat meer gelaagd verhaal opgeleverd en de characters voorzien van een grotere emotionele diepgang. Of dat echt gelukt is, merken we pas eind februari als de game verschijnt voor PS3. Hier is wel alvast een trailer die meer over het verhaal vertelt.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.