Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Wéér nominatie voor Super Crate Box
0

[Nieuws] Wéér nominatie voor Super Crate Box

by Redactie4 januari, 2011

De Vlamheren Jan Willem Nijman en Rami Ismail bij hun succesvolle game Super Crate Box.

Het houdt maar niet op met Vlambeer’s Super Crate Box. Was de game al eerder geëerd door bijvoorbeeld Edge, Gamasutra en IGN, nu is er dan een nominatie (en een eervolle melding) voor het Independent Game Festival. Tijdens de uitreiking in San Francisco maken nu drie Nederlandse studio’s kans op een prijs. Eerder waren al Bohm en Dinner Date genomineerd voor de Nuovo Award, nu mag Super Crate Box de nominatie voor Excellence in Design op de IGF op de erelijst bijschrijven (plus de eervolle vermelding voor de Grand Prize). Reactie van de Vlamberen? “Holy poop. We are dancing!”

About The Author
Redactie