Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Playlogic maakt doorstart
1

[Nieuws] Playlogic maakt doorstart

by Redactie21 december, 2010

Playlogic (de publisher in Amsterdam) maakt een doorstart. Het bedrijf gaat verder onder de naam Playlogic Entertainment N.V. en zal zich voornamelijk richten op het wereldwijd publishen van games op de digitale kanalen van Xbox, PlayStation 3 en Wii. Daarnaast stapt Playlogic in de groeiende markt van kansspellen voor mobiele telefoons, tablets en online. Daaronder zijn in geselecteerde landen ook gokspellen.

Rogier Smit wordt directeur van de nieuwe onderneming. Zijn vader, Willem Smit, houdt zich niet langer bezig met de dagelijkse leiding, maar wordt voorzitter van de Raad van Advies. Veertien mensen van het voormalig personeel treden vanaf 1 januari 2011 opnieuw in dienst van Playlogic. De Amerikaanse beursgenoteerde vennootschap Playlogic Entertainment Incorporated (PLGC) maakt geen onderdeel meer uit van de doorstart. Binnenkort worden de eerste games bekend gemaakt die het nieuwe Playlogic gaat uitbrengen.

About The Author
Redactie