Nieuws
Now Reading
[BestOf2010] Super Crate Box in de prijzen, Adam’s Venture en Chime genomineerd
1

[BestOf2010] Super Crate Box in de prijzen, Adam’s Venture en Chime genomineerd

by Redactie15 december, 2010

Eindejaarslijstjes zijn leuk, zeker als Nederlandse games daarin opduiken. Wat te denken van Super Crate Box van Vlambeer, de nieuwe buurjongetjes van Control? IGN.com — toch niet de kleinste — heeft de game uitgeroepen tot Best Free-to-Play PC Game. En wat vinden de wizards Rami Ismail en Jan Willem Nijman daarvan? Na lang nadenken: “Ja, we willen gewoon heel graag de hoogst intelligente en aantrekkelijke mensen van IGN bedanken.”

Vlambeer’s game zien we trouwen ook terug in de Top 100 Indie of the Year Award van IndieDB.com. Of ze de laatste 10 hebben gehaald horen we een dezer dagen. In diezelfde Top 100 vinden we ook Vertigo’s Adam’s Venture terug.

Ook een beetje Nederlands: Chime, de muziekpuzzelactiegame van OneBigGame. Die is door Gamespot.com genomineerd voor Best Puzzle Game.

Super Crate Box is tenslotte ook nog een van de tien genomineerden op Bytejacker voor de award Best Free Indie-game. (Ook genomineerd ergens op deze planeet? Laat het ons weten!)

UPDATE: Super Crate Box op nr.5 in de Gamasutra’s Best Of 2010: Top 10 Indie Games.

About The Author
Redactie