Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Platformerman is geslaagd probeersel
0

[Uit Nu!] Platformerman is geslaagd probeersel

by Redactie9 december, 2010

Het begon als een probeersel. Richard Boeser van Sparpweed wilde wel eens weten of hij snel kan prototypen in Game Maker. Nou, dat kan dus. Het resultaat van die eerste test is Platformerman een ren-voor-je-leven-puzzel-platformer met in de hoofdrol een vierkantje. Download hem hier en bekijk na de klik de trailer.

Boeser was eigenlijk nog niet klaar om de game te releasen: “Ik wilde eigenlijk gewoon wat feedback van mensen, maar voor ik het wist stond ie op indiegames.com en dan gaan mensen spelen.” Best leuk natuurlijk, ook omdat Platformerman goede reviews krijgt maar ook lastig: “Ik voel me nu wel gedwongen verder te werken aan de game, want er staan nog veel foutjes in.”

Boeser is ondertussen met zijn bedrijf Sparpweed bezig met de game Ibb & Obb. Deze co-op puzzel-platformer wordt in samenwerking met Codeglue gemaakt en staat in de planning voor een september 2011 release op PSN.

About The Author
Redactie