Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Streamline Studios maakt doorstarts, onder meer in Maleisië
1

[Nieuws] Streamline Studios maakt doorstarts, onder meer in Maleisië

by Redactie9 december, 2010

Na het faillissement van de outsource-studio Streamline Studios in Amsterdam (waar een schuld van tussen de 0,5 en 1 miljoen euro achterbleef), dook de naam Streamline al een paar keer op. Eerst als een van de sponsoren bij de GDC Europe eerder dit jaar, later bij de bekendmaking van de lancering van Streamline Production en nu opent de studio een kantoor in Kuala Lumpur in Maleisië.

Waar de diverse doorstarts nu exact toe hebben geleid, is een beetje lastig te achterhalen. Ze hebben de WiiWare-titel Hoopworld op de markt gebracht, maar verder geeft Streamline zelf niet echt duidelijkheid. Wel gebruiken ze tenminste vier namen: Streamline Studios (LinkedIn), Streamline Media Group, Streamline East Ltd., Streamline Production. Geen van die bedrijven staat nog ingeschreven in Nederland.

About The Author
Redactie