Nieuws
Now Reading
[Nieuws] DGA organiseert Holland Paviljoen op Gamescom 2011
0

[Nieuws] DGA organiseert Holland Paviljoen op Gamescom 2011

by Redactie2 december, 2010

De Dutch Games Association (DGA), de brancheorganisatie voor de Nederlandse gamesindustrie, heeft vandaag een overeenkomst getekend met NL EVD Internationaal voor het uitvoeren van een Holland Paviljoen op de Gamescom 2011 in Keulen.

In september heeft de DGA hiervoor samen met een aantal Nederlandse en internationale partners, waaronder het vakblad Control, een projectvoorstel ingediend bij de EVD en met het tekenen van de overeenkomst is het vandaag officieel geworden. Jurrie Hobers, de onlangs gekozen voorzitter van de Dutch Games Association is blij met deze overeenkomst: ‘Het feit dat NL EVD Internationaal ons de opdracht heeft gegeven is een signaal dat we vanuit Den Haag serieus worden genomen en dat we als branchevereniging een grote toegevoegde waarde hebben.’
De verwachting is dat  minimaal 25 Nederlandse gamesbedrijven deel zullen nemen aan het Dutch Games Pavilion op de Gamescom 2011.

About The Author
Redactie