Nieuws
Now Reading
[DGA] Jurrie Hobers nieuwe voorzitter Dutch Games Association
0

[DGA] Jurrie Hobers nieuwe voorzitter Dutch Games Association

by Redactie22 november, 2010

De Dutch Games Association (DGA) heeft een nieuwe voorzitter: Jurrie Hobers. Verder kozen de leden tijdens de ALV van afgelopen donderdag twee nieuwe bestuursleden.

Hobers, voormalig VP bij Codemasters en nu ondernemer en adviseur in de gamesindustrie, volgt Frank van Oirschot op, een van de oprichters van de DGA. De leden kozen advocaat Daniël Haije en gamesondernemer Pim Bouman in het algemeen bestuur.

Van Oirschot heeft wegens drukte zijn voorzitterschap overgedragen. Oud-bestuursleden Rene Kuijs en Mark Overmars hadden eerder dit jaar hun bestuursfunctie al neergelegd. Lees de bio’s van de nieuwe bestuurders op de website van de DGA.

About The Author
Redactie