Nieuws
Now Reading
[Nieuws] EA brengt nieuwe Mistbound-game uit: Gatling Gears
1

[Nieuws] EA brengt nieuwe Mistbound-game uit: Gatling Gears

by Redactie11 november, 2010

Vanguard Entertainment Group, de onlangs opgerichte Amsterdamse studio die bestaat uit de gefuseerde W!Games en Karami, heeft een deal gesloten met EA voor de tweede game uit het Mistbound-universum. De game heeft ook meteen een nieuwe naam gekregen en gaat nu door het leven als Gatling Gears. De release is voorjaar 2011 en net als voorganger Greed Corp verschijnt Gatling Gears op digitale kanalen als XBLA , PSN en op PC. De naamsverandering van Gunstorm naar Gatling Gears wordt meteen duidelijk als je weet dat EA ook de publisher is van Bulletstorm die rond dezelfde tijd uitkomt. (Greed Corp is dit jaar trouwens genomineerd in verschillende categorieën voor een Dutch Game Award en voor een Control Industry Award.)

About The Author
Redactie