Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Remake Redline Rumble Revolution van Xform racet naar de top
0

[Uit Nu!] Remake Redline Rumble Revolution van Xform racet naar de top

by Redactie Online10 november, 2010

Redline Rumble Revolution van het Nederlandse Xform, behaalde de nummer 1 positie op de gamesportal van Shockwave. Dit gebeurde in minder dan een week van verschijning (2 november).  Het is een remake van de originele Redline Rumble. Xform maakte de game in opdracht van Shockwave, en kreeg van hen het verzoek om dat eerste spel op alle punten te verbeteren, zonder de essentie te verliezen.

Het resultaat is een racespel dat draait met de Shockwave plug-in. Doel is om je tegenstander in te halen terwijl je de rest van het verkeer ontwijkt. De game is in twee maanden geproduceerd, grotendeels door één persoon. Je kunt hem hier spelen.

About The Author
Redactie Online