Nieuws
Now Reading
[Kort] “Jippie, lekker Facebooken met Youdagames”
0

[Kort] “Jippie, lekker Facebooken met Youdagames”

by Redactie Online28 oktober, 2010

Het Hilversumse Youdagames heeft nu ook een Facebook pagina, waarop hun casual games te spelen zijn.Voor de eerste lancering van Youdagames op Facebook zijn alle online games die op de Youdagames website te spelen zijn op Facebook gezet. Met zo’n 2000 spellen is er daarmee een ruime keuze voor de Youda Facebook gamer. Alle door Youdagames zelf ontwikkelde spellen hebben een higscore geïntegreerd. De spelers kunnen hierdoor hun favoriete Youda spellen online spelen en de highscores delen met vrienden en andere Facebookers. Ook kunnen zij de scores op hun profiel plaatsen en met vrienden strijden om de eerste plaats op de ranglijst.

About The Author
Redactie Online