Control
Now Reading
[iPad] Wow! We staan bijna in de Top 10 van het Nieuws… PLUS: prijsverlaging! Editie 20 naar 79 cent
0

[iPad] Wow! We staan bijna in de Top 10 van het Nieuws… PLUS: prijsverlaging! Editie 20 naar 79 cent

by Redactie27 oktober, 2010

De iPad App van Control (info | iTunes-link) is veel vaker gedownload dan we hadden durven dromen. Zo vaak zelfs dat de App bijna in de Top 10 staat van gratis nieuws Apps (we staan op 11). Op dit moment is er voor elke drie papieren magazines, één App gedownload (onze papieren oplage is 2.500 exemplaren — de rest mag je zelf uitrekenen). Overigens, niet iedereen snapt dat de voorgaande edities altijd gratis zijn, dus: niet mopperen maar in de editie browser swipen van 20 naar 19. En voor alle cheapo’s onder jullie: we hebben de prijs voor nummer 20 verlaagd van 2,99 naar 0,79 euro! Ingaande: nú!

Editie 20 is nu voor 79 cent te downloaden vanuit de App. Editie 19 en de App zelf zijn en blijven gratis. Als alles goed gaat verschijnt nummer 21 eerder op de iPad dan in druk! Dus mocht je wel een iPad hebben, maar nog niet de Control App, nú downloaden en straks als eerste zien wie er zijn genomineerd voor de Control Industry Award!

About The Author
Redactie