Nieuws
Now Reading
[Kort] Aapjes van Monkey Labs genomineerd voor Europese prijs
0

[Kort] Aapjes van Monkey Labs genomineerd voor Europese prijs

by Redactie Online26 oktober, 2010

De Belgische minister van Onderwijs, Pascal Smet, vindt dat games een grotere rol moeten spelen in het onderwijs. Dat is dus even een andere manier van games benaderen dan (we zeggen het graag) EX minister Hirsch Ballin. Smet verwijst daarbij naar het succesvolle spel Monkey Labs van Die Keure Educatief. Deze uitgever komt nu met twee nieuwe games in de reeks, onder de naam ‘Monkey Tales’, waarbij kinderen ook in het vijfde en zesde schooljaar van het basisonderwijs op een spannende manier wiskunde kunnen oefenen. Het succes houdt niet op. Monkey Labs werd onlangs genomineerd voor een MEDEA Award, en is hiermee een van de negen die kans maken op de prijs. Het is tevens de enige Belgische genomineerde studio.

About The Author
Redactie Online