Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Rocket Riot op Windows Phone 7
0

[Uit Nu!] Rocket Riot op Windows Phone 7

by Redactie21 oktober, 2010


Vandaag worden de eerste telefoons uitgerust met het nieuwe mobiele besturingssysteem van Microsoft Windows Phone 7 in een gedeelte van Europa gelanceerd. Helaas is Nederland niet een van die landen, maar Nederland is wel goed vertegenwoordigd op LIVE -het gamegedeelte van de mobieltjes. Rocket Riot van Codeglue zit namelijk bij de launchgames. De kleurrijke 2D shooter kwam al eerder uit op Xbox Live Arcade en werd positief ontvangen door pers en publiek. De game won vorig jaar een Dutch Game Award voor ‘Best Visual Design’. De multiplayer werkt (nog) niet op LIVE, alleen turn based is op dit moment mogelijk. Gamers nemen het nu op tegen bots. Ben je al in het bezit van een WP7 koop dan hier de game.

About The Author
Redactie