Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Diamond Dan van Grendel Games uit op Steam
0

[Filmpje!] Diamond Dan van Grendel Games uit op Steam

by Redactie20 oktober, 2010

Diamond Dan – Official trailer from Grendel Games on Vimeo.

Grendel Games uit Leeuwarden heeft vorige week de PC/Mac game Diamond Dan losgelaten op Steam. De 3D puzzel/platformer krijgt goede reviews van diverse gamesites (zoals hier en hier). Diamond Dan was eerder al te zien op Indigo, de showcase van Nederlandse Indie games. In de game neem je de rol aan van een avonturier die in een abstracte grot op zoek gaat naar schatten. De wereld bestaat uit vierkante blokken die op elk moment een vervelende verrassing in petto kunnen hebben. Het is dus van belang in beweging te blijven en steeds de beste weg te vinden. Zeer verslavend spelletje…

About The Author
Redactie