Control
Now Reading
[Control] Control presenteert: MAG2WEB
0

[Control] Control presenteert: MAG2WEB

by Redactie3 oktober, 2010

Naast de iPad-editie hebben we iets anders nieuws. Iets innovatiefs. Soort van. En we noemen het… MAG2WEB (voor de tragen onder u, dat staat voor ‘Magazine to Web’).

Wat doet het?

Elk artikel dat voorzien is van een MAG2WEB-code, staat in zijn geheel ook op onze website. Wil je reageren op een artikel, het twitteren, op je facebook plaatsen of het e-mailen? Dan hebben we twee supersnelle methodes om dat mogelijk te maken.

  1. Je gaat in een browser naar Control-online.nl en vult rechtsboven het nummer in dat je vindt in de MAG2WEB-code en drukt op enter.
  2. Pak je smartphone en scan de code met een QR-reader. Je gaat dan automatisch naar het juiste artikel op de website. QR-readers zijn (gratis) te downloaden voor de iPhone en nieuwe iPod Touch, Android, BlackBerry en de meeste overige smartphones. Gewoon even zoeken op ‘QR’.
About The Author
Redactie