Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Two Tribes brengt Swords & Soldiers naar iPhone (en EDGE naar Steam en Frenzic naar DSi)
0

[Nieuws] Two Tribes brengt Swords & Soldiers naar iPhone (en EDGE naar Steam en Frenzic naar DSi)

by Redactie Online21 september, 2010

Two Tribes uit Harderwijk gaat Swords & Soldiers naar iPhone en iPad brengen. Dit is onderdeel van hun strategie om, zoals ze dat zelf zeggen, indie titels aan een groter publiek te helpen. Het blijft niet bij enkel deze titel.

De eerste titel die verschrijnt is namelijk Frenzic. Deze puzzel game van The Iconfactory komt op DSiWare  uit. Swords & Soldiers volgt daarna zoals gezegd op iOS, later gevolgd door EDGE (MobiGame) op Steam.

Daarnaast is Two Tribes bezig met een eigen titel. Een officiële aankondiging daarvan volgt volgens hen binnenkort.

About The Author
Redactie Online