Nieuws
Now Reading
[Nieuws] OnLive wil het indie devs makkelijk maken
0

[Nieuws] OnLive wil het indie devs makkelijk maken

by Redactie Online20 september, 2010

Onlive, een van de bedrijven die ‘cloud gaming’ in de markt zet, wil het indie developers zo makkelijk mogelijk maken om mee te doen.

Cloud gaming wil zeggen dat het spel draait op een server, en dat alleen het beeld naar de gebruiker streamt. Het voordeel is dat de gebruiker spellen kan spelen zonder daar de nieuwste hardware voor in huis te halen. Een aantal grote bedrijven zoals Ubisoft en Codemasters maken al een aantal van hun games gereed voor de dienst. Voor kleinere ontwikkelaars stelt OnLive nu een SDK beschikbaar waarmee games snel en makkelijk OnLive-compatible worden.

Wie deze SDK wil bestellen kan dit doen via het mail adres partners@onlive.com

Via: Develop-Online.

About The Author
Redactie Online