Nieuws
Now Reading
[GameJam] Spil Games en Google (dé Google in San Francisco) organiseren gezamenlijke HTML5 Game Jam
0

[GameJam] Spil Games en Google (dé Google in San Francisco) organiseren gezamenlijke HTML5 Game Jam

by Redactie Online14 september, 2010

Om de ontwikkeling van HTML5 games te stimuleren organiseert Spil Games samen met Google een ‘Game Jam’ in Hilversum. In 32 uur (in het weekend van 9 en 10 oktober) maken de deelnemers een spel en kunnen ze tegelijk ervaringen en kennis uitwisselen.

Het evenement vindt plaats in zowel het hoofdkantoor van Spil Games als dat van Google in San Francisco. De organisatoren noemen het een ‘hacking event’, met korte lezingen over technologie, pitch rondes om tot ideeën te komen en vooral heel veel programmeren. Uiteraard zijn er prijzen te verdienen en enkele ‘verrassingen’.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via deze link.

In het komende nummer van Control een uitgebreid interview met onder meer de CEO van Spil Games, Peter Driessen, over de HTML5-push van het gamesbedrijf.

About The Author
Redactie Online