Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Aanmelden voor Dutch Game Awards kan tot 20 september
0

[Nieuws] Aanmelden voor Dutch Game Awards kan tot 20 september

by Redactie3 september, 2010

Nederlandse developers hebben nog twee weken de tijd om hun games aan te melden voor de derde Dutch Game Awards. De inschrijving sluit op 20 september om middernacht. Alle games die zijn uitgekomen in de periode van 1 juli 2009 tot en met 30 juni 2010 komen in aanmerking voor inzending. Een game kan in maximaal drie categorieën genomineerd worden. Voor alle voorwaarden en inschrijfformulieren klik hier.
De plexiglazen uilen worden ook dit jaar uitgereikt tijdens het Control Industry Dinner, onderdeel van Game in the City in Amersfoort. De Control Industry Award (de zwarte uil) wordt voor de tweede keer uitgereikt. Hiervoor maakt de redactie binnenkort de genomineerde games bekend en mogen de Control-lezers de winnaar kiezen.

About The Author
Redactie