Nieuws
Now Reading
Breda was weldegelijk probleem voor Playlogic
0

Breda was weldegelijk probleem voor Playlogic

by Redactie30 juli, 2010

In tegenstelling tot eerdere berichten blijkt de studio in Breda weldegelijk bij te dragen aan de problemen van Playlogic. Het moederbedrijf had twee contracten met Sony Computer Entertainment Europe, de een loopt nog door en de ander zou afgelopen april zijn verlengd. Dit blijkt echter niet juist. Sony besloot op het laatste moment het contract ‘wegens budgettaire redenen’ niet direct te verlengen, maar pas in januari 2011 weer om de tafel te willen. Dit veroorzaakte een gat in de financiering dat mede door de vakantieperiode niet meer te overbruggen leek. Dit bericht stond gisteren op Quotenet.

Later vandaag wellicht meer nieuws over Playlogic.

About The Author
Redactie