Nieuws
Now Reading
Nederlandse browser-based Voetbal MMO in 3D gaat live
1

Nederlandse browser-based Voetbal MMO in 3D gaat live

by Redactie Online9 juni, 2010

Op het nippertje voor het WK geweld losbarst gaat World Cup Online van het Nederlandse Delrox Online Games erm… Online. Deze free to play sport MMO laat spelers potjes voetbal spelen met hun droom elftal via de Unity engine. Daardoor is het spel vanuit een gewone webbrowser te lanceren en dus zonder al te veel gedoe meteen speelbaar. Een groot voordeel voor een titel die ongetwijfeld interessant is voor juist grote groepen niet-hardcore spelers.

In totaal zijn er veertig nationaliteiten speelbaar, vijftien spelers per team (elk met spelbepalende statistieken) maar geen officieel gelicenseerde voetballers of teamnamen. Het staat de spelers echter vrij om alles zelf in te vullen en aan te passen.

De makers brachten eerder een soortgelijke game uit. Kijk ook uit naar een interview met hen in de komende Control.

About The Author
Redactie Online