Now Reading
Borrelpraat afl. 8 (Weekoverzicht)
0

Borrelpraat afl. 8 (Weekoverzicht)

by Redactie14 mei, 2010

Een korte borrelpraat deze week, de nieuwe Control moet immers maandag naar de drukker en we hebben een gebroken week gehad. Als in een vrije dag. Alweer.

In de komende Control (verschijnt over anderhalve week) gaan we uitgebreid in op de verkiezingen. Wat zeggen de politieke partijen over de gamesindustrie? Welke plannen hebben ze opgenomen in hun verkiezingsprogramma? Lees het in de coverstory!Paar reminders: Er zijn nog kaarten te koop voor het congres tijdens het Festival of Games. We voegen de komende dagen nog een paar sessies toe aan het toch al spectaculaire programma. Deze pagina in de gaten houden: http://www.festivalofgames.nl/program

LEVEL-UP JOB MARKET
LET OP! De NLGD, Control en de Task Force Innovatie organiseren gezamenlijk de Job Market tijdens het Festival of Games. Daarover volgt komende week meer, maar kort samengevat:

Bedrijven: ontmoet kosteloos tientallen kandidaten voor vacatures en stageplaatsen — bezoekers: kom kosteloos in gesprek met je toekomstige werkgever of stageverlener!

Zoals gezegd, volgende week meer info, tot die tijd: https://control-online.nl//JOBS (met weer een hoop verse vacatures!)

Weekoverzicht

10 mei
MaandagColumn (3): Virtuele vervuiling

11 mei
Die Killerspiele: Duitsland’s gevecht tegen gewelddadige games (Uit Control #0, mei 2007)

12 mei
Top vijf alternatieven voor game cliches
EA verhardt strijd tegen tweedehands verkoop

13 mei
Xform verruilt brandend rubber voor gloeiende hoeven

About The Author
Redactie