Nieuws
Now Reading
Turbine overgenomen door Warner
1

Turbine overgenomen door Warner

by Redactie Online22 april, 2010

MMO studio Turbine is overgenomen door Warner Bros. De overname betekent dat alle drie de huidige games van de studio, Asheron’s Call, Dungeons & Dragons Online en Lord of the Rings Online (LOTRO), nu onder de paraplu van de media magnaat vallen. Voor die laatste game is de overname interessant, omdat Warner al alle rechten op games gebaseerd op Lord of the Rings bezat, behalve die van MMOs. Met de komst van een The Hobbit film zou dit interessante mogelijkheden geven aan de ontwikkelaar uit Boston.

Voor Codemasters, het bedrijf dat op dit moment LOTRO uitgeeft in Europa, verandert er niets. Volgens een woordvoerder van het bedrijf is de overname “Goed nieuws voor Turbine, en dus ook goed nieuws voor ons.”

About The Author
Redactie Online