Now Reading
Borrelpraat, aflevering 4 (weekoverzicht)
0

Borrelpraat, aflevering 4 (weekoverzicht)

by Redactie16 april, 2010

Deze week weer veel politiek (https://control-online.nl//gamesindustrie/tag/politiek). Bij ons mochten zowel de VVD als de Piratenpartij een zegje doen. Wij danken de VVD voor enkele pittige uitspraken over het ‘probleem’ games, waarmee Control weer een rondje Nederlandse media mocht maken.

Oh ja, wie wil lachen houdt onze maandag-rubriek in de gaten. Die heet ‘De Watercooler’ en is bedoeld om reacties uit te lokken. Dat lukt niet. We hebben nu een paar weken achter elkaar welgeteld ‘0’ replies…

Korte agenda:

Voor DGA-leden:
met korting naar het Festival of Games (van 399 voor 199 euro)

  • De Festival of Games kortingsactie voor DGA leden is verlengd tot en met 23 april. Boek voor die datum je kaarten op de website van het Festival of Games. Voer de kortingscode DGAFOG2010 in en betaal geen €399,- maar €199,- (ex BTW).
    Kijk voor meer info: http://www.festivalofgames.nl (eerste conceptprogramma is inmiddels gereed en online, enjoy!)

Schaamteloze zelfpromotie

Onze nieuwe jobsite is een groot succes. Blijf komen naar www.control-online.nl/jobs om vacatures te zoeken of te plaatsen.

Nog groter bereik: adverteer in Control. Nummer 18 is in de maak en wordt in een extra hoge oplage gedrukt, want verspreid tijdens het Festival of Games.

Mis die kans niet, boek nu! Kijk op https://control-online.nl//adverteren-voor-de-gamesindustrie/ (extra en exclusief voor adverteerders: spotlight vacatures op de jobsite!)

Weekoverzicht

13 april

14 april

15 april

About The Author
Redactie